Alegerea unui bun ondulator de par

Alegerea unui ondulator trebuie facuta cu o mare atentie. Alegand un astfel de produs, veti constata ca ati facut o alegere foarte buna de care va veti putea bucura. Un ondulator este un accesoriu ce ar trebui sa se gaseasca in bagajul unei femei. Pentru a alege insa cel mai bun ondulator de par, va trebui sa aveti in vedere mai multe aspecte. Alegerea unui astfel de ondulator trebuie facuta in functie de preferinteel voastre. Veti vedea ca un astfel de produs este apreciat atat in spatiul european, dar si in zona Orientului Indepartat.

Lucruri de stiut despre acest produs

Trebuie sa stiti ca acest produs nu reprezinta o noutate. El a existat pe piata de-a lungul timpului sub diverse forme. Pe masura ce a trecut timpul, acest produs a evoluat destul de mult, el devenind din ce in ce mai bun. In ziua de azi, ondulatorul modern a devenit un produs destul de mic, ce isi face treaba foarte bine si pe care il veti aprecia foarte mult.

Pentru a alege niste ondulatoare bune, va trebui sa tineti cont de mai multe aspecte. Exista multe astfel de produse pe piata si veti ajunge la concluzia ca acestea vor fi destul de greu de ales. Tipul vostru de par este important pentru ca in functie de acesta va trebui sa va alegeti cea mai potrivita temperatura a aparatului.

Ondulatorul cilindric cu clapeta este cel mai simplu si cel mai cunoscut. Acesta se foloseste de un tambur pe care parul este presat cu ajutorul unei clapete metalice. Aceasta clapita este actionata de un resort. Un astfel de ondulator are dezavantajul ca poate presa exagerat parul si pot aparea zone sifonate sau chiar mai rau, poate fi ars firu lde par. Ondulatorul de tip bagheta este o alta optiune pentru voi. Acesta necesita mai multa experienta, aducand niste avantaje incontestabile. El permite rularea parului in sens invers, de la baza catre varf.

Creativitatea este si ea stimulata folosind o astfe de bagheta. Bagheta nu poate fi doar conica, ci si cilindrica sau spiralata. Ea va permite crearea unor bucle cu forme si diametre variabile. Aceste produse vin la pachjet si cu o manusa protectoare, astfel incat sa nu va ardeti mainile pentru ca acest aparat este destul de fierbinte. Un alt ondulator apreciat este cel de tip cleste sau cel automat ori semiautomat ce le veti gasi pe piata.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.