1 big year

Intr-o seara minunata (chiar era frumos prin octombrie, la inceput asa), plictisit si fara chef de nimic, am fost contactat de un prieten in legatura cu o conferinta pe skype. Ok, stiam ca voi vorbi doar cu el. Intru` eu acolo, salut, noroc da cine`i tipa ? Tipa era domnisoara de sus, care saliva dupa acel prieten si ala nu prea o lua in seama (sper ca nu va suparati). Trece o ora si ceva, tipu` pleaca la nani, imi lasa teren liber cum s-ar spune oke. Intrebari, raspunsuri, linguseli, laude, etc rutina respectiva . A 2-a zi iar pe skype, de data asta fara tipu` cu pricina, a 3-a zi ne-am intalit Oh Da.
Am stat vreo 2-3 ore cu ea, pentru ca era pe timpu` scolii si atunci mai silea si ea pe la scoala, eu nu, eram in vestitu` 12. CFR si ma durea la cojones . Prima zi ne-am vazut, eu salivam la decolteu` ei, ea se tot uita la mine si in gand tot ii trecea fraza urmatoare il mananc, il mananc, il mananc.. . S-a dus la scoala, si, bineinteles, ca a avut chef sa ma vada si a 2-a zi. De data asta am stat vreo. 9 ore (zice ea, desi eu nu mai tin minte pentru ca timpu` a trecut imediat). Nu va povestesc ziua respectiva, pentru ca a fost foarte tampita, din cauza mea. Si uite ca ne-am combinat, ne-am unit destinele partial.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.